Tote bag fra Arrogant Artists

Dansk designet tote bag fra Arrogant Artists

Som før på denne side, er www.godlir.dk’s Arrogant Artists produkter blevet beskrevet.
Vi har en super lækker bandana sort strapback cap, en dejlig sort hue samt en tote bag i sort også.

Sidstnævnte tote bag er, hvad der vil blive fokuseret på i dette indlæg. Det er som sagt en pose taske fra Arrogant Artists, som i bund og grund fungerer som en pose, eller tote bag som den også kan kaldes.

Arrogant Artists tote bag

Denne Arrogant Artists taske passer til alt lige fra en farverig påklædning til den helt basic sort/hvide, all black eller noget 3. Denne taske er utrolig stilren med dens helt sorte farve med det helt hvide logo på. Den kan samtidig også bære en del vægt, da denne taske er i super kvalitet. På den front mangler der ingenting!

Så den er både funktionel og utrolig smart. Den rummer med andre ord alt hvad en taske af denne slags skal rumme. Du kan derfor bruge den til, hvad du vil. Det kan være alt fra en normal tote bag som tilbehør eller en opbevaringstaske. Du kan også tage skridtet videre og bruge den som skoletaske – som er steget i popularitet over de seneste år.

Med denne tote bag har Arrogant Artists formået at lave en flot og minimalistisk taske, der på ingen måde er kedelig. Den sorte farve er meget lækker og i kontrast med det hvide logo, ser man her et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er falmede farver. Tværtimod stå disse farver knivskarpt – også efter længerevarende brug.

Tasken er samtidigt også billig, hvilket hermed giver dig absolut ingen undskyldninger for ikke at købe den! For at se mere om pris og flere billeder af denne super lækre Arrogant Artists taske – gå da ind på www.godlir.dk i vores taske sektion. Du kan også finde vores andre Arrogant Artists produkter i vores headwear sektion.

For flere billeder kan du også hoppe ind på modemandens gallery.

//Godlir


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *