Sort strapback cap

Arrogant Artists leverer en speciel sort strapbackarrogant artists cap

Speciel sort strapback!

På www.godlir.dk forhandles der en lang række af det fedeste headwear til drenge og mænd.
Det drejer sig om alt fra 5 panel caps, bøllehat, beanies, huer, snapbacks med mere.

I denne artikel er det en utroligt lækker Arrogant Artists sort strapback bandana cap. En cap der rummer så mange ting, uden at blive for meget. Den er helt sort med Arrogants Artists logoet på fronten, hvilket giver denne Arrogant Artists cap lidt kant, så den ikke bare er sort.

arrogant artists capSort strapback sammen med AA tote bag

Men der hvor denne cap virkeligt skiller sig ud, er på dens strap. Det er nemlig ikke en helt normal sort strapback. Tværtimod. Det er nemlig en bandana strap, som også kan ses på billedet ovenfor. Selve bandana strappen er lukket ved en knude. Denne cap kan derfor justeres i størrelsen ved at binde knuden op, tilpasse den rigtige størrelse og binde en ny knude.

Denne form for strap giver også dig flere muligheder. Dvs. at du kan bære denne cap på din helt egen måde og derved gøre den endnu mere unik. Du kan vælge at lade enderne hænge frit ude, således at det ligner lidt en sløjfe. Du kan også vælge at folde dem ind bad ved, sådan at selve bandana strappen bliver lidt mere diskret, eller du kan vælge noget helt 3. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Så alt i alt giver denne bandana cap dig mange muligheder i måden, du vil og kan bære den på. Det er noget af det, der er mest specielt ved denne Arrogant Artists cap – nemlig at den er unik fra hver enkelt person, der bærer cappen.

For at se flere billeder af denne cap fra Arrogant Artists, gå da ind på vores gallery her på modemanden, eller på www.godlir.dk for at se priser, andre produkter og flere billeder af vores lækre produkter.

//Godlir


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *