Sort Beanie er brugbart året rundt

Sort beanie fra Apocs med sailor fit

En beanie har været et sikkert element i det store modebillede i mange år. Men aldrig, siden det for alvor blev populært i starten af det 20. århundrede, har denne form for hovedbeklædning været så populær som nu. Den traditionelle beanie vinder stærkt i øjeblikket og vinder terren hos den øvrige del af headwear kategorien. For et par somre siden, var det den vovede bøllehat, der oversteg alle andre former for hatte, og enhver modebevidst person havde en. I 2014 og i særdeleshed 2015 vandt fedora hatten alles opmærsomhed. Begge slags har bidt sig fast. Men det er endnu uvist, om det er kommet for at blive.
Det er man ikke i tvivl om med beanien. Og da sort er en farve, der virkelig hitter, vil en sort beanie være det sikreste valg – uden at være kedeligt dog!

Sailor fit sort beanie fra københavnske Apocs.

Noget af det, er tiltaler os ved en beanie er uden tvivl den coolness, det giver, at bære en sort beanie. En anden ting er dens funktionalitet. Den holder dig varm på kolde vinterdage eller en kølig sammeraften.

Det gør, at den kan bruges hele året. Det er heller ikke en nødvendig forudsætning, at det skal være koldt. Brug den når du har lyst, og når du synes, at dét der lige mangler for at fuldføre dit look, er en sort beanie. Kun din fantasi sætter grænser.

Vores bud på den perfekte beanie i sort er sailor beanien fra Apocs.

Det er en sort beanie fra det danske københavner-baserede brand – A Product of Copenhagen Streets / A Projection of City Scenes.

De har her leveret en sort beanie af det aller lækreste merinould, du kan finde. Det sikrer dig en perfekt pasform. Mange beanies mister pasform jo mere du bruger dem, og det kan blive et problem for dig i længden. Men den sorte beanie fra Apocs sidder godt på hovedet, og det vil den blive ved med.
Den fitter som en sailor beanie, så her er der virkelig tale om en traditionel beanie som man kender dem!
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hvis du leder efter en funktionel, designmæssig verdensklasse og kvalitets beanie. Så vil en Apocs sailort sort beanie være et oplagt valg.

Se en lækker sort beanie på Godlir.dk!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *