Om Modemanden

Inspirations modeblog om Godlir.dk

Modemanden.dk er en modeblog, der omhandler siden Godlir.dk.
Godlir.dk er en hjemmeside, der sælger accessories til drenge og mænd.
Du vil her på denne modeblog kunne finde blogindlæg om produkterne på siden såsom nyheder, tilbud eller noget helt 3. Modemanden indeholder alt det, en modeblog skal indehold, og det eneste formål med denne side er at skabe et overblik for dig som læser. Det skal skabe gennemsigtighed, så du kan holde styr på tidens trends og samtidigt vil denne blog, som enhver anden modeblog give dig inspiration til pieces du bør købe og hvor du kan finde dem. Svaret er her naturligvis Godlir.dk, da denne blog hovedsageligt vil omhandle dele af sortimentet på denne side. Dog vil der være afstikkere! Vi er ikke tunnelsynede, og derfor vil der være tips og tricks til andre ting, som ikke kan erhverves på shoppen. Sidens formål er jo, som nævnt, at skabe gennemsigtighed i den store og forunderlige modeverden, som selv vi har svært ved at følge med i.

Modeblog om Godlir

Modeblog for dig!

Slå dig løs på vores egen lille modeblog. Læs, kommenter, lad dig inspirere – har du lyst til selv at skrive et indlæg, send da en mail på info@godlir.dk, med dit forslag, og vi vil give dig et svar indenfor en hverdag. Denne modeblog er til for dig og derfor modtages netop dine inputs med kyshånd.

Skulle der være eventuelle spørgsmål, ris/ros eller kommentarer til vores indlæg, så skal du/I være mere end velkomne til at smide en kommentar i kommentarfeltet. Alle inputs er, som før nævnt velkomne!

Gå til forsiden og lad dig inspirere. Der vil ugentligt komme nye indlæg på siden, så sørg for at holde dig opdateret – man skulle jo nødigt gå glip af noget som modeentusiast.

Vi, fra Modemanden og Godlir, byder dig velkommen til Modemanden.dk – en inspirationsblog for dig, den entusiastiske Modemand.


Comments are closed.