Fede væglamper til moderne mand

På modemanden.dk har vi ikke kun herremode i fokus. Ofte kigger vi også på boligindretning, eftersom indretning målrettet mænd kun bliver mere og mere populært.

Selvom brancherne ikke nødvendigvis er identisk, er der rigtig mange ting som er sammenlignelige. Begge brancher er meget dynamiske, og hvad der er moderne i dag, er ”måske” ikke moderne i morgen. Det ændrer sig meget hele tiden, og ønsker man at være first-mover på trenden, er det i høj grad nødvendigt at have fingeren på pulsen.

Ligeledes ser vi også at brancherne ofte søger inspiration fra hinanden. Velour blev sidste år ekstremt populært inden for boligindretning, og alle større magasiner havde fokus på dette materiale, som værende det nye gennembrud. Der gik ikke særlig lang tid, før vi også så velour inden for fashion – dog primært på kvindesiden. Det ændrer dog ikke på teorien.

I dagens indlæg har vi afgrænset os en smule, og kigger på væglamper man kan få til boligen. I mindre rum eller boliger, kan væglampen gøre underværker. Man ser dem ofte i entreer, hvor det er essentielt med godt lys og luft.

Senest er det danske House Doctor som har lanceret en ret interessant kollektion. Udtrykket i flere af disse flotte væglamper henvender sig til den mandlige køber. Tendensen er oldschool, klassisk og enkelt. Det er især grøn, guld og sort som går igen i forhold farvevalget – ellers er æstetikken ganske traditionel.

Væglampen er ikke nær så feminin i sit udtryk, som vi kender det fra pendellamper eller lignende. Netop derfor giver det også god mening, hvorfor lige væglampen har et lidt mere maskulint udtryk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *